Σε κοντινή απόσταση από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, το ξενοδοχείο Athens Marriott, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για να γιορτάσετε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

Οι χώροι του Athens Marriott, αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για εσάς που επιθυμείτε να συνδυάσετε  την ξεχωριστή ποιότητα με το μοντέρνο design.  Το Made in Athens restaurant με το υπέροχο αίθριο, το e&o Athens, ένα από τα πλέον hip meeting points της πόλης, στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου καθώς και οι αίθουσες του Athens Marriott, με την κοσμοπολίτικη αίσθηση και το πρωτοποριακό design, δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για να γιορτάσετε μαζί με τους αγαπημένους σας στο πιο μαγευτικό περιβάλλον. Με ειδικά σχεδιασμένα menu, για κάθε ξεχωριστή περίσταση και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, το Athens Marriott αποτελεί διαχρονικά εξαιρετική επιλογή για τη διοργάνωση της τέλειας βάπτισης, με εναλλακτικές που καλύπτουν κάθε ανάγκη και προτίμηση.

Ζήστε την εμπειρία μιας μοναδικά ειδυλλιακής ατμόσφαιρας στο πιο γοητευτικό σημείο της πόλης.

Χαρακτηριστικά

300 - 500 Άτομα
Πισίνα

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Athens Marriott"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για τη βάπτισή σας:

CAPTCHA
11 + 0 =

Δημοφιλή Άρθρα