Διοργανώστε ένα πάρτυ ή εκδήλωση διαφορετική από τις άλλες! Με το ICE BAR VAN δημιουργήστε την πιο ιδιαίτερη ατμόσφαιρα... Κάθε εκδήλωση και πιο μοναδική!!

Κι επειδή όλοι ψάχνονται πως θα εντυπωσιάσουν, και πως θα μαγέψουν τους καλεσμένους τους… Μια είναι η λύση και μη το σκέφτεστε καθόλου: Ice Bar Van!

Είναι το ΒΑΝάκι που πάει παντού, δεν έχετε κανένα πρόβλημα όπου κι αν πάτε, ότι καιρό κι αν κάνει, και εκτός αυτού θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Πως λένε σ αυτές τις περιπτώσεις; Το “κλου” της βραδιάς. Ή και της ημέρας αναλόγως…

Επίσης, το ΒΑΝάκι διατίθεται και για τη φωτογράφησή του νεοφώτιστου! Απαθανατίστε τις μοναδικές σας στιγμές με ένα πραγματικά πρωτότυπο background!

Κάθε γάμος, κάθε εκδήλωση, κάθε event, κάθε πάρτι αποκτά πλέον μια αξέχαστη εμπειρία. Ξεχωριστή ατμόσφαιρα, μοναδικό σκηνικό και special στιγμές που μένουν χαραγμένες για πάντα. Τόσο σε εσάς όσος και στους  καλεσμένους σας!!

 

Tags

Επικοινωνία με τον επαγγελματία

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για τη βάπτισή σας:

CAPTCHA
12 + 4 =

Δημοφιλή Άρθρα