Κτήμα Δαμάσκου

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Δημητρίου Δαμάσκου με μακρόχρονη θητεία στο χώρο των εκδηλώσεων, με εξειδικευμένο προσωπικό και άριστο επαγγελματισμό, σας περιμένουν να απολαύσετε στις τέσσερις κλειστές αίθουσες και τους δύο ανοικτούς χώρους την ποιότητα των υπηρεσιών του.
 
Στις πιο όμορφες πλευρές της Πάρνηθας και της Βαρυμπόμπης, με εξαιρετική θέα, οι αίθουσές μας λιτά διακοσμημένες, με αισθητική στο χώρο και εξαιρετικό φωτισμό προσδίδουν μια εντελώς διαφορετική κοσμοπολίτικη διάθεση ενώ τους χώρους κοσμούν τα πανέμορφα και αδειοδοτημένα από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών εκκλησάκια του Αγίου Σπυρίδωνα στο Κτήμα Ορεινό στη Πάρνηθα και του Αγίου Γεωργίου στο 15 στρεμμάτων Κτήμα Δαμάσκου στην Βαρυμπόμπη στα οποία και μπορείτε να τελέσετε το μυστήριο σας.
 
Οι επιλεγμένες υπηρεσίες και ο απέριττος στολισμός -που παρέχεται χωρίς χρέωση- αναδεικνύουν τον χαρακτήρα της κάθε εκδήλωσης, μετατρέποντας τη σε μοναδικό γεγονός.Ειδικά για την βάφτιση μπορούμε να διαμορφώσουμε κάποιο παιδότοπο για τους μικρούς σας καλεσμένους με επαγγελματίες ανιματερ .
 
Τα γευστικά σας ταξίδια αναλαμβάνει -μέσα από τις δικές μας πιστοποιημένες κουζίνες με κορυφαία πρότυπα ποιότητας- ο έμπειρος Chef Παναγιώτης Κυρτάτος, που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη και επιθυμία σας χωρίς κανέναν περιορισμό.
 
Οι αίθουσες στα κτήματα είναι με ανοιγοκλειόμενες οροφές και τζαμαρίες με δυνατότητα λειτουργίας όλες τις εποχές του έτους, είναι όλες κλιματιζόμενες, διαθέτουν πάρκινγκ με ανάλογο προσωπικό και προσφέρονται τόσο για τις επαγγελματικές σας εκδηλώσεις όσο και για τις κοινωνικές και προσωπικές σας στιγμές!

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Εκκλησάκι
έως 1.500 άτομα

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
έως 450 άτομα

Επιπλέον Διαθέσιμοι Χώροι

Ζητήστε προσφορά από "Κτήμα Δαμάσκου"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για τη βάπτισή σας:

CAPTCHA
7 + 0 =

Δημοφιλή Άρθρα