Η εταιρεία μας με έδρα στην Γλυφάδα διαθέτει πάνω απο 15 χρόνια εμπειρίας στην διοργάνωση εκδηλώσεων. Επιπλέον, διαθέτει το κτήμα The Glam με εκκλησάκι, το οποίο έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει κοινό για κάθε είδους εκδήλωση όπως βάπτιση και κυρίως με θεματικές ενότητες.

Η εταιρεία μας επίσης διαθέτει δικό της catering με μενού φτιαγμένο με πολύ μεράκι απο σπουδαίους chef.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε για εσάς ολοκληρωμένο πακέτο βάπτισης και το πακέτο των μενού με θεματικές διακοσμήσεις, lemon bar και candy bar, καρότσι παγωτού, γλυκό, έξω απο εκκλησία αλλα σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε.

Το κτήμα μας είναι κοντά στην θάλασσα, με δύο στρέμματα γκαζόν, κήπο και δέντρα. Το πιο εντυπωσιακό του σημείο είναι το φωτισμένο γυάλινο πάτωμα με νερό και πέτρες θαλάσσης που τρέχει στο κτήμα, το συντριβάνι του και το αιγαιοπελαγίτικο εκκλησάκι του. Όπως επίσης και τα fairy lights που φωτίζουν όλο τον ουρανό του κτήματος.

Επιπλέον, ο χώρος φιλοξενεί παιδικά πάρτυ με όποιες δραστηριότητες θέλετε. Στις περισσότερες βαπτίσεις μας τοποθετούμε ένα candy bar το οποίο διαθέτει γλυκές λιχουδιές για μεγάλους και παιδιά με πολύχρωμες καραμέλες και γλυκά καθώς και lemon bar, ευχολόγιο, μπαλόνια, photobooth κτλπ.

Χαρακτηριστικά

300 - 500 Άτομα
Εκκλησάκι
έως 450 καθήμενους ή 1.000 σε περίπτωση δεξίωσης τύπου cocktail

Highlights

Tags

Επικοινωνία με τον επαγγελματία

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για τη βάπτισή σας:

CAPTCHA
2 + 4 =

Δημοφιλή Άρθρα