Πολυχώρος Ανθέλεια

Ένας ξεχωριστός χώρος στην παραλία, σας προσκαλεί να πραγματοποιήσετε την ωραιότερη βάπτιση.

Από την πρώτη ματιά, η επιβλητική αρχιτεκτονική του κτηρίου που δεσπόζει στην περιοχή, θα σας ωθήσει να γνωρίσετε τον χώρο. Εκεί θα ανακαλύψετε ένα περιβάλλον ονειρικό που δημιουργήθηκε με πολλή μεράκι και αγάπη, αποκλειστικά και μόνο για δεξιώσεις και events.

Χρησιμοποιώντας στοιχεία όπως το μάρμαρο και το ξύλο, δημιουργήσαμε μια πολυτελή διακόσμηση που ταιριάζει απόλυτα με τον εξωτερικό χώρο, ενώ παράλληλα διατηρούν στο ακέραιο την οπτική επαφή με την υπέροχη θέα στον Σαρωνικό, αλλά και την πισίνα.

Στο αίθριο, με την απεριόριστη θέα, μπορούν να απολαύσουν οι καλεσμένοι το ποτό υποδοχής, ενώ ο χώρος του ενδείκνυται και για μικρότερες δεξιώσεις. Η εσωτερική αίθουσα με τις τεχνοτροπίες συμπληρώνει αρμονικά τον εξωτερικό χώρο, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ενιαίος. Τέλος, στη διάθεση του ζευγαριού υπάρχει μια σουίτα, ώστε να εξυπηρετηθούν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Αφεθείτε στη μαγεία του ειδυλλιακού Ανθέλεια και την ποιότητα της m+m catering services και σας υποσχόμαστε ότι θα ζήσετε μοναδικές στιγμές.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
έως 600 καθήμενους έως 1000 coctail

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
έως 250 καθήμενους και έως 450 cocktail

Tags

Επικοινωνία με τον επαγγελματία

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για τη βάπτισή σας:

CAPTCHA
4 + 2 =

Δημοφιλή Άρθρα