Η Wonderland είναι ένας οικογενειακός πολυχώρος, που έχει σχεδιαστεί και διαμορφωθεί ειδικά για την οικογένεια. Ο στόχος ήταν μία ολοκληρωμένη πρόταση για όλα τα μέλη της οικογένειας, από τους γονείς μέχρι και τα μεγαλύτερα σε ηλικία, παιδιά! «Λειτουργήσαμε σαν να είμαστε οι ίδιοι οι πελάτες και βάλαμε τα παιδιά μας στη θέση των παιδιών που θα επισκεφθούν τη μαγική μας χώρα. Έτσι δώσαμε μεγάλη βάση στη χαρούμενη διακόσμηση, στην καθαριότητα και υγιεινή με συνέπεια, στις προδιαγραφές ασφαλείας και στις παραμυθένιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.» Σ’ ένα χώρο αρμονικό και συμμετρικό, όμορφο και παραμυθένιο με έντονο το φυσικό στοιχείο χάρη στους κρεμαστούς κάθετους κήπους που διαθέτει, μικροί μεγάλοι απολαμβάνουμε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους. Η Wonderland έχει πάρει την τελική μορφή της μέσα από το μεράκι και την προσωπική εμπειρία των ιδιοκτητών ως ενήλικες που δίνουν προτεραιότητα στην οικογένεια και διατηρούν την παιδικότητα για να απολαμβάνουν τη ζωή σαν τα παιδιά… με χαμόγελο!

Μικροί μεγάλοι βρίσκουμε τη Wonderland μας!

Μπορεί το όνομα να θυμίζει το διαχρονικό παιδικό παραμύθι του Τσαρλς Λούτγουϊτζ Ντότζσον, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων αλλά όταν βρίσκεσαι μπροστά από τον family- friendly πολυχώρο της Wonderland, νιώθεις σαν τον Τσάρλι Μπέκετ όταν πρωτοαντίκρισε το Εργοστάσιο, στην ταινία Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας. Στόχος μας είναι τα παιδιά να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες και να αποκτήσουν εδώ κάποιες από τις πιο χαρούμενες παιδικές αναμνήσεις τους, την ώρα που οι ενήλικες θα βρίσκουν τη Wonderland που ψάχνουν στην καθημερινότητά τους…

Με σήμα το χαρούμενο λαγουδάκι, που έχει το ρόλο του φανταστικού φίλου μικρών και μεγάλων, ανακαλύπτουμε παρέα το δρόμο για τη «λαγότρυπα» της χαράς, της έκφρασης, της αγάπης για τη φύση και της απόλαυσης του ποιοτικού φαγητού. Ο σύγχρονος και ειδικά διαμορφωμένος για την οικογένεια, πολυχώρος της Wonderland αποτελεί το κατάλληλο spot για να κάνετε τη βάπτιση του παιδιού σας. Και δε χρησιμοποιούμε τυχαία τον όρο «κατάλληλο» αφού ο συγκεκριμένος πολυχώρος συνδυάζει την πολυτέλεια  που απαιτεί μία τόσο ιδιαίτερη μέρα, με το απολαυστικό φαγητό και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει έως 100 ενήλικες στον εσωτερικό χώρο και έως 180 στον εξωτερικό (στον κήπο). Τα παιδάκια φιλοξενούνται στον παιδότοπο, όπου χάρη στο έμπειρο προσωπικό και την κατάλληλη υποδομή υποστηρίζεται η φύλαξη και δημιουργική απασχόληση.

Χαρακτηριστικά

150 - 300 Άτομα
100 άτομα στον εσωτερικό χώρο και έως 180 στον εξωτερικό (κήπος)

Highlights

Βίντεο

Επικοινωνία με τον επαγγελματία

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για τη βάπτισή σας:

CAPTCHA
3 + 10 =

Δημοφιλή Άρθρα