Κτήμα Τσορού

Το Κτήμα Τσορού βρίσκεται στο Κορωπί, επί της λεωφόρου Αγ. Μαρίνας, με πολύ εύκολη πρόσβαση και άνετο χώρο στάθμεσης. Μέσα σε μία έκταση 25 στρεμμάτων μπορεί να φιλοξενήσει όλα σας τα όνειρα και τις προσδοκίες για μία επιτυχημένη εκδήλωση με τους αγαπημένους σας.

Κάθε προσωπική στιγμή μπορεί να γίνει μοναδική στο Κτήμα Τσορού. Επιλέξτε το Κτήμα Τσορού στο Κορωπί για τη δική σας εκδήλωση γάμου ή βάπτισης, ή ακόμα και ένα εταιρικό ή κοινωνικό event, και εμείς είμαστε σίγουροι ότι έχετε βρει το χώρο που σας αξίζει.

Στο Κτήμα Τσορού, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση. Γι'αυτό και η αθλητικών διαστάσεων πισίνα του Κτήματος πλαισιώνεται από 5 στρέμματα γκαζόν. Εκεί μπορείτε να διοργανώσετε και τη δική σας δεξίωση κατά τους θερινούς μήνες, με ικανότητα χωρητικότητας 2500 ατόμων. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την εσωτερική αίθουσα για χειμερινές δεξιώσεις, με ικανότητα φιλοξενίας 500 ατόμων. Η εσωτερική αίθουσα είναι εξοπλισμένη με ανοιγόμενες τζαμαρίες, ώστε οι καλεσμένοι να έχουν απεριόριστη θέα στον εξωτερικό κήπο και την πισίνα του κτήματος, χωρίς να αφήσουν τη θαλπωρή της αίθουσας.

Επιπλέον, το Κτήμα Τσορού σας προσφέρει ένα πλήρες πακέτο διοργάνωσης εκδηλώσεων. Στο μοναδικό εκκλησάκι του Αγ. Εφραίμ μπορείτε να τελέσετε με κατάνυξη το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισής σας, χωρίς να επιβαρυνθείτε με το κόστος και τον κόπο της μετακίνησης στο χώρο της δεξίωσης. Το Κτήμα Τσορού, διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης και υπηρεσίες parking για εσάς και τους καλεσμένους σας. Μετά το πέρας του μυστηρίου, οι καλεσμένοι σας μπορούν να προσέλθουν στο χώρο της δεξίωσης μέσω του χώρου υποδοχής, όπου θα απολαύσουν ένα welcome drink. Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες απαιτήσουν τη μεταφορά της εκδήλωσης στην εσωτερική αίθουσα, είναι έτοιμο να ανταποκριθεί με τεχνολογίες φωτισμού, κλιματισμού και εξαερισμού τελευταίας τεχνολογίας.

Μία επιτυχημένη εκδήλωση γάμου ή βάπτισης δεν είναι εφικτή χωρίς το κατάλληλο, ξεχωριστό party! Γι'αυτό το λόγο το Κτήμα Τσορού, διαθέτει ένα κορυφαίο ηχητικό σύστημα που θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό dj ή μπάντα. 

Το ΚΤΗΜΑ ΤΣΟΡΟΥ είναι το ιδανικό μέρος για να γιορτάσετε την πιο όμορφη μέρα του παιδιού σας. Εσείς και το παιδί σας θα είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές κι εμείς θα προσφέρουμε το εξαίσιο σκηνικό·μπροστά στην όμορφή πισίνα. Μέσα στους μοντέρνα διαμορφωμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς μας χώρους σάς παρέχουμε ένα μπουκέτο από επιλογές, για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές, με το προσωπικό μας, να είναι δίπλα σας, σε κάθε σας βήμα και φροντίζει να κάνει την πιο ωραία μέρα του παιδιού σας αξέχαστη.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
Εκκλησάκι
έως 2.500 άτομα

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
έως 500 άτομα στον εσωτερικό χώρο

Tags

Επικοινωνία με τον επαγγελματία

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για τη βάπτισή σας:

CAPTCHA
2 + 0 =

Δημοφιλή Άρθρα