Η Πελοπόννησος

Η Πελοπόννησος είναι ένα συγκρότημα που αποτελείται από 2 αίθουσες δεξιώσεων, ένα μικρό κτήμα και την από το 1970 οικογενειακή ταβέρνα. Χώροι με μοντέρνα αισθητική και μίνιμαλ διάθεση, menu υποσχόμενα μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς εξασφαλίζουν μια δεξίωση για βάπτιση που θα θυμάστε με ευχαρίστηση, ικανοποίηση και νοσταλγία για μια ζωή.

Για τις όποιες αγωνίες και ανησυχίες σας θα βρείτε απαντήσεις στο χρόνο που θα διαθέσουμε μαζί σας πριν από τη δεξίωση. Οι πολύτιμες συμβουλές και το άψογο σέρβις του έμπειρου προσωπικού σε συνδυασμό με την προσωπική φροντίδα της διεύθυνσης θα καλύψουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας για μια ονειρεμένη βάπτιση. Άψογο φαγητό σε ποιότητα και γεύση σε μπουφέ ή σερβιριστό.

Αίθουσα1

Η μεγάλη αίθουσα έχει δυνατότητα να εξυπηρετήσει μέχρι και 450 άτομα στους κομψούς και προσεγμένους χώρους της για να πραγματοποίσετε μια δεξίωση άψογη από όλες τις πλευρές. Ρωτήστε μας για την έκπληξη που κρύβει!

Αίθουσα2

Η αίθουσά μας εξυπηρετεί 250 άτομα και διακρίνεται για τις πρωτότυπες διακοσμητικές παρεμβάσεις της. Συνδυάζεται και με το Mικρό Kτήμα!

Μικρό κτήμα

Γιορτή κάτω από τα αστέρια στο μικρό κτήμα με θέα την Πάρνηθα. Εγγύηση η δική μας κουζίνα με την αισίως 40χρονη συνεχή παρουσία μας στον χώρο του καλού φαγητού. Όλοι οι χώροι μας παρέχουν ποιοτικό φαγητό από τη δική μας κουζίνα, ηχητική κάλυψη, υπέροχη διακόσμηση χωρίς επιπλέον χρέωση και χώρος στάθμευσης με παρκαδόρους.

Μαζί με το Mικρό Kτήμα δεσμεύουμε και την Αίθουσα 2 έτσι ώστε σε περίπτωση κακοκαιρίας να μπορέσουμε να παρέχουμε μια εναλλακτική περίπτωση για την διεξαγωγή της δεξίωσης.

Highlights

Tags

Επικοινωνία με τον επαγγελματία

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για τη βάπτισή σας:

CAPTCHA
9 + 4 =

Δημοφιλή Άρθρα