Οι αίθουσες δεξιώσεων «Ευοίωνος» δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας. Με ξεχωριστό περιβάλλον, υψηλή αισθητική και ιδιαίτερη διακόσμηση, θα πραγματοποιήσουν κάθε δεξίωσή σας, κάνοντάς την μοναδική. Η διακόσμηση των χώρων είναι προσεγμένη, απέριτη, διακριτικής πολυτέλειας και αισθητικής.

Η εκλεκτή κουζίνα μας κάνει τη διαφορά. Σας προτρέπουμε να δοκιμάσετε τις μεσογειακές γεύσεις του chef μας, αλλά και τις εναλλακτικές προτάσεις γεύσεων. Το menu περιλαμβάνει όλη τη γκάμα των γευστικών απολαύσεων από ψάρι μέχρι κρέας, κατόπιν συννενόησής σας με τον chef.

Σε χώρους 400 και 170 ατόμων μπορούμε να καλύψουμε κάθε ιδιαίτερη στιγμή σας. Βάπτιση, Γάμο, Χορούς, Συνεστιάσεις, Parties και Events.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση αλλά και των καλεσμένων σας.

Οι αίθουσες δεξιώσεων «Ευοίωνος» λειτουργούν όλο το χρόνο για την άμεση εξυπηρέτησή σας στις μοναδικές στιγμές της ζωής σας!

Μεγάλη διάκριση για τις Αίθουσες Δεξιώσεων Ευοίωνος!

Χρυσό Βραβείο Γεύσης για το 2019 - Best Greek Food Awards 2019!!!

Ευοίωνος Αίθουσες Δεξιώσεων - Χρυσό Βραβείο Γεύσης για το 2019

Χαρακτηριστικά

300 - 500 Άτομα
Χώροι 170 και 400 ατόμων

Highlights

Βίντεο

Tags

Επικοινωνία με τον επαγγελματία

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για τη βάπτισή σας:

CAPTCHA
7 + 9 =

Δημοφιλή Άρθρα