Πολυχώρος Ονείρων

Στον "ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΟΝΕΙΡΩΝ" θα συναντήσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα κάνουν τη βάπτιση του μωρού σας μοναδική και όχι μια απλή επανάληψη κάποιας εκδήλωσης που είχατε παρευρεθεί.

Οι επιλογές σας... αμέτρητες! Επιλέξτε:

  • το κτίριο 'Different', που παρέχει μοναδική άνεση και πολυτέλεια. Διαθέτει εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους, όσο και εξωτερικούς χώρους.
  • την πολυτελή βίλα 'Prive Loft', απαράμιλλης αρχιτεκτονικής, με πράσινο και industrial gray–black δάπεδο Ιταλικής τεχνοτροπίας και κήπους σύγχρονης αντίληψης.

Το εκκλησάκι θα είναι έτοιμο για την τελετή και το προσωπικό μαζί με τους συνεργάτες του πολυχώρου θα είναι από νωρίς προετοιμασμένοι να υποδεχτούν εσάς και τους αγαπημένους σας και να διοργανώσουν με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα όλες τις λεπτομέρειες της βάπτισης.

Στους μικρούς μας φίλους αξίζει πάντα το καλύτερο.
Candy bars, όμορφοι στολισμοί, κλόουν, ανιματέρ και ταχυδακτυλουργοί μπορούν να δώσουν μια διαφορετική νότα στην βάπτιση του παιδιού σας. Στον "ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΟΝΕΙΡΩΝ" θα βρείτε τις πιο ενημερωμένες προτάσεις για την εκδήλωσή σας.
Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι σε θέση να εκπληρώσουν και τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις και να δώσουν ένα υπέροχο ‘’χρώμα’’ σε κάθε δεξίωση.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
Εκκλησάκι
έως 1000 άτομα

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
έως 380 άτομα

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Πολυχώρος Ονείρων"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για τη βάπτισή σας:

CAPTCHA
1 + 2 =

Δημοφιλή Άρθρα