Κτήμα Εφηλένα

Κτήμα Εφηλένα

Ο ερχομός του μωρού σας στη ζωή ήταν αναμφίβολα ότι πιο όμορφο και συγκλονιστικό και τώρα ήρθε η ώρα να οργανώσετε την πρώτη του μεγάλη και επίσημη γιορτή: τη βάπτισή του. Και θέλετε να είναι όλα παραμυθένια, τόσο το θείο Μυστήριο, όσο και η δεξίωση, που θα ακολουθήσει. Να εκφράζουν τα γλυκά συναισθήματα που νιώθετε για το λιλιπούτειο πρωταγωνιστή της ζωής σας, αλλά και να αποτελέσουν για πάντα και για όλους σας μια υπέροχη ανάμνηση.

Όπως και αν έχετε ονειρευτεί, αυτήν την ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας ημέρα, στο Κτήμα Εφηλένα μπορούμε να δημιουργήσουμε το πιο χαρούμενο, τρυφερό και ονειρεμένο σκηνικό. Γεμάτο με πανέμορφα, παιχνιδιάρικα και αγαπησιάρικα χρώματα, αρώματα, γεύσεις, λουλούδια και μουσικές. Παρέα με τους πιο αγαπημένους ήρωες των παιδιών, αλλά και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, απίστευτα διασκεδαστικές.

Θα σχεδιάσουμε τα πάντα μαζί, ακόμη και το Μυστήριο της Βάπτισης, το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί στο όμορφο εκκλησάκι του κτήματός μας. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας πείτε πως έχετε φανταστεί την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Εμείς και οι προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες μας θα φροντίσουμε για όλα τα υπόλοιπα. Θα σας προτείνουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Θα υλοποιήσουμε κάθε σκέψη και ιδέα σας.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
Εκκλησάκι
έως 600 άτομα

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
έως 400 άτομα

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κτήμα Εφηλένα"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για τη βάπτισή σας:

CAPTCHA
2 + 10 =

Δημοφιλή Άρθρα