Δήμαρχος Food & Grill

Ο Δήμαρχος Grill & Wine αναλαμβάνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων Βάπτισης, σε έναν πολυτελή χώρο με φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα, στα βόρεια προάστια, στη Κηφισιά, και είναι ιδιαίτερα ιδανικός για τη δική σας δεξίωση Βάπτισης καθώς διαθέτει χωρητικότητα 120 ατόμων.

H ποικιλία και ο συνδυασμός των γεύσεων της κουζίνας μας δένει αρμονικά με τα επιλεκτικά κρασιά μας, ώστε να πετύχετε το σωστό paring και να έχετε την καλύτερη δυνατή γευστική ικανοποίηση σε κάθε σας επιλογή. Δημιουργούμε ειδικό μενού (a la carte) με προσιτό κόστος προσαρμοσμένο στα γευστικά σας κριτήρια και στις γευστικές σας επιλογές, με τη δυνατότητα γευσιγνωσίας πριν την οριστικοποίηση του μενού.

Το πλούσιο μενού μας μαζί με το έμπειρο προσωπικό μας, που έχει στόχο την επιτυχημένη δεξίωση της Βάπτισής σας, υπόσχονται να θυμάστε για πάντα με χαμόγελο τις πιο ωραίες και σημαντικές στιγμές στη βάπτιση του παιδιού σας. 

Highlights

Προσφορά για άνω των 100 ατόμων τιμή 20€/ατόμο

Προσφορά για δεξιώσεις βάπτισης&nbsp...περισσότερα

Επικοινωνία με τον επαγγελματία

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για τη βάπτισή σας:

CAPTCHA
3 + 5 =

Δημοφιλή Άρθρα