Το LAZARO1971 είναι η καλύτερη επιλογή για να κάνεις την εκδήλωσή σου, είτε προσωπική όπως βαφτίσειςγάμους, γενέθλια αλλά και την εταιρική σου εκδήλωση αλλά και για να απολαύσεις ένα υπέροχο γεύμα με τους φίλους ή την οικογένειά σου . Στα 50 χρόνια λειτουργίας του εστιατορίου δεν υπήρξε χρονιά ( εκτός από την περίοδο της πανδημίας)κατά την οποία δεν πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία παντός τύπου εκδηλώσεις.

Με μια ιστορία που ξεκινά από το 1971  όταν ο μπάρμπα Λάζαρος αποφάσισε να φέρει στο Παλαιό Φάληρο το διάσημο ανατολίτικο πεϊνιρλί του , το LAZARO1971 υπήρξε ο προορισμός   της παραδοσιακής ελληνικής γαστρονομίας .Μέχρι και σήμερα το εστιατόριο συνεχίζει την πορεία του συνδέοντας άρρηκτα το όνομα της οικογένειας Βουλγαράκη με τις έννοιες της γαστρονομικής εμπειρίας και της ποιότητας στον χώρο της εστίασης. Εδώ έρχεσαι για να γευτείς κλασικές και αγαπημένες ελληνικές γεύσεις αλλά και νέες προτάσεις βγαλμένες από τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα.

Τις ευφάνταστες γεύσεις του θα τις γευτείτε σ’ένα περιβάλλον φιλικό, ζεστό με vintage αισθητική. Η ομάδα του LAZARO1971 επιλέγει φρέσκα , ελληνικά προϊόντα της ελληνικής γης από μικρούς Έλληνες παραγωγούς   ανατρέποντας παραδοσιακές συνταγές   και δημιουργώντας τις δικές της γευστικές συνθέσεις που αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους τους πελάτες του εστιατορίου.

Highlights

Tags

Επικοινωνία με τον επαγγελματία

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για τη βάπτισή σας:

CAPTCHA
5 + 12 =

Δημοφιλή Άρθρα