Επιλέγοντας το Congo Palace σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τον ιδανικό χώρο που σας ταιριάζει προκειμένου να διοργανώσουμε τη βάπτιση του παιδιού σας.

Η ευρύχωρη αλλά και cozy Kinshasa, με την εικόνα του γαλάζιου της πισίνας να προσδίδει νότες ευζωίας στο εσωτερικό της, η εξωτική Boyoma Falls, σε αφρικάνικο στυλ διακοσμημένη σε προσωπικό ύφος, η κομψή Mueru με τον μεγάλο εξώστη, αποτελούν τρεις από τις ιδανικότερες επιλογές εσωτερικού χώρου δεξιώσεων βάπτισης στην Αθήνα, ενώ ο εξωτερικός χώρος της πισίνας ολοκληρώνει τις επιλογές σας τους ζεστούς, καλοκαιρινούς μήνες.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την αίθουσα που σας ταιριάζει και θα σας παρουσιάσει τα μενού και τις δυνατότητες συνδυασμών γεύσεων. Θα σας ξεναγήσει στις διακοσμητικές επιλογές, θα σας προτείνει DJs - πολύτιμους για τη συμβολή τους στη μουσική επένδυση της βραδιάς αλλά και ειδικούς για τη δημιουργική απασχόληση των μικρών προσκεκλημένων σας. Μαζί θα οδηγηθείτε με ασφάλεια στις επιλογές που ταιριάζουν ιδανικά στις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Με επιλογές διακόσμησης, αίθουσες προτύπων ασφαλείας και με μεγάλη ποικιλία σε μενού είτε σε μπουφέ, μια βάπτιση στο Congo Palace θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων των προσκεκλημένων σας.

Διαθέτουμε αίθουσες με θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου και όποιο μενού και αν διαλέξετε, το ξενοδοχείο μας σας παρέχει δωρεάν:

  • Ποτό καλωσορίσματος για τους καλεσμένους σας
  •  Πακέτο ποτών σε ελεύθερη κατανάλωση (κόκκινο - λευκό κρασί , μπύρα & αναψυκτικά
  • Τούρτα για όλους τους καλεσμένους σας
  • Βιβλίο ευχών
  • Δωμάτιο στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Χαρακτηριστικά

150 - 300 Άτομα
Πισίνα

Highlights

πλήρες μενού από 30€/άτομο!

Ειδική προσφορά για όλες τις Βαπτίσεις που...περισσότερα

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Congo Palace"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για τη βάπτισή σας:

CAPTCHA
6 + 4 =

Δημοφιλή Άρθρα