Δειπνολόγων Εστία Catering

Δειπνολόγος ονομαζόταν στη αρχαία Ελλάδα ο αρχιμάγειρας (ΣΕΦ). Ο πρώτος αρχιμάγειρας που ονομάστηκε δειπνολόγος ήταν ο Αρχέστρατος, ο οποίος θεωρείται και ο πατέρας της γαστρονομίας και ήταν γνωστός σε όλη την αρχαία Αθήνα για μια από τις συνταγές του που περιλαμβάνει “λαβράκι καρυκευμένο με σίλφιο και καλυμμένο με γιδοτύρι“.

Έτσι και εμείς με την σειρά μας ασπαζόμενοι την κουλτούρα των αρχαίων Ελλήνων, που είναι ευρέως γνωστή για τις πλούσιες διατροφικές τους συνήθειες και τον περίτεχνο τρόπο μαγειρέματος.

Ανανεώσαμε την κουζίνα μας και τα μενού μας και δημιουργήσαμε το ΔΕΙΠΝΟΛΟΓΩΝ ΕΣΤΙΑ CATERING.

Το Δειπνολόγων Εστία θα σας προσφέρει τις υπηρεσίες του, σε ακόμη μια σημαντική περίσταση της ζωής σας… το ξεκίνημα της ζωής του μονάκριβού σας! 

Στη βάπτιση ή την ονοματοδοσία του παιδιού σας, αγκαλιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με γεύσεις αρώματα και συναισθήματα, που αντικατοπτρίζουν την αγάπη για το νέο μέλος της οικογένειάς σας. 

Πολύχρωμα μενού με φρέσκα υλικά και νόστιμες λιχουδιές, για μικρούς και μεγάλους, δεν μπορούν παρά μόνο να στολίσουν την όμορφη διάθεση σας και να συμβάλουν στη φιλοξενία των καλεσμένων σας. Η γνώση και ο επαγγελματισμός του Δειπνολόγων Εστία, θα φροντίσει κάθε λεπτομέρεια για την ημέρα της βάπτισής σας!

Μετά τιμής,
Γιάννης Τόλης

Tags

Επικοινωνία με τον επαγγελματία

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για τη βάπτισή σας:

CAPTCHA
17 + 2 =

Δημοφιλή Άρθρα