Η S.V.C απόπλους των γεύσεων δεν είναι ένα catering βάπτισης που αναλαμβάνει απλά να φέρει σε πέρας την κοινωνική εκδήλωση που εσείς θέλετε, αλλά την οραματίζεται μαζί σας σαν ένα ανεκτίμητης αξίας έργο τέχνης.

Μαζί με σας επιλέγουμε το menu που θα καλύψει τις απαιτήσεις και των πιο "δύσκολων" καλεσμένων σας, ξεκινώντας από το απεριτίφ και τα ορεκτικά, συνεχίζοντας με τα κυρίως πιάτα και τέλος με τα καταπληκτικά γλυκά και το μπουφέ φρούτων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και στην εκπληκτική παρουσίαση τους.

Η ομάδα της SV Catering - Απόπλους των Γεύσεων ειναι δίπλα σας στην αξέχαστη στιγμή της βάπτισης του παιδιού σας και δεσμεύεται ότι από το απλό κέρασμα έξω από την εκκλησία μέχρι και τον μπουφέ σε χώρο της επιλογής σας, όχι μόνο θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας, αλλά και θα στεφεί με απόλυτη επιτυχία!

  • Δίνουμε σημασία στην λεπτομέρεια
  • Δυνατότητα και για κέρασμα έξω απο την εκκλησία.
  • Οργάνωση - διακόσμηση του χώρου της επιλογής σας
  • Άψογη παρουσίαση και εξυπηρέτηση προς εσάς και τους καλεσμένους σας

Βίντεο

Tags

Επικοινωνία με τον επαγγελματία

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για τη βάπτισή σας:

CAPTCHA
9 + 0 =

Δημοφιλή Άρθρα